Categories
Bistrita Info-box Stirea Zilei

Marius Moldovan se bagă la „Dansez pentru tine”. E aproape de finală!

Dansatorul Marius Moldovan a trecut probele de foc ale preselecției „Dansez pentru tine” și din toamnă poate reprezenta Bistrița la celebrul concurs. Artistul bistrițean a susținut probe de dans, de coregrafie și i-a impresionat pe toți cu calitățile sale. Din aproximativ 200 de candidați (numai pe Transilvania), Marius a fost selectat în ultimii zece dansatori din țară și este la un mic pas să intre în finala concursului.

Dacă va fi ales, Marius zice că i-ar plăcea să danseze cu Antonia, artista care a susținut un concurs la Bistrița săptămâna trecută sau cu Andreea Bănică, pentru că amândouă știu dansa. În schimb, nu i se pare potrivit să concureze alături de Bianca Drăgușanu și crede că nu ar fi avantajat dacă Bianca i-ar fi pereche.

Marius Moldovan a activat în trupa de dans modern Floris, alături de sora sa, Sonia, dar și alături de grupul de dans modern Sincron. La această oră, Marius predă ore de dans la Casa Ema și așteaptă telefonul de aur, care să-i confirme că este selectat la „Dansez pentru tine”.

Dacă i se îndeplinește visul, Marius Moldovan ar fi al doilea bistrițean care urcă pe scena concursului, după Ovidiu Danci.

Cosmin Botezat

4 replies on “Marius Moldovan se bagă la „Dansez pentru tine”. E aproape de finală!”

Sunt alaturi de tine si  mandru de tine !  Sunt sigur ca ai sa reusesti “maestre”.   si tu si Sonia sunteti  niste dansatori de exceptie.  Succes !

Leave a Reply