FOTO: Radu Moldovan și Crețu merg blat cu ungurii. Se momesc unii pe alții!

Radu Moldovan și Ovidiu Crețu se dau pe lângă unguri. Cândva în relații bune cu Ioan Oltean, maghiarii se orienetază acum după cum bate vântul schimbării iar USL e în extaz! Întâlnirile de taină mascate de diverse evenimente au loc pe strada Zorilor, unde se află casa de cult a ungurilor reformați.

Tiguan-ul lui Crețu și Passat-ul lui Radu Moldovan au fost văzute în parcarea casei de adunare. Cei doi lideri ai PSD au venit la întâlnire cu șustă, fără mare tam-tam. Liderii PSD au venit, au văzut care-i treaba, au ieșit la scurtă vreme și s-au îmbarcat în mașinile de serviciu.

În pozele de arhivă vedeți alți grei ai politicii locale Oltean și Liviu Rusu, alături de „Bondy” Kocsis Andrei. Ce vremuri, dom le, ce vremuri! Între timp Bondy și Szilagyi au dat-o la pace și nu mai sunt șefi ai UDMR, iar tinerii care-au luat partidul se orientează și ei cum știu.

Acum, maghiarii sfătuiți de pastorul Andras Peter se conformează ultimelor tendințe în moda politică. USL e pe val și e loc de negocieri iar taberele româno-maghiare se momesc reciproc în lupta pentru ciolan. C-așa-i în politică!

Cosmin Botezat

Join the Conversation

2 Comments

  1. tu ce categorie esti?taranca inculta nu? io se scrie corect “eu” .
    cine a zis ca nu se poate trai fara creier?hmm

Leave a comment