Mâine, la Băile Figa se inaugureză piscina cu tobogane

Pregătiri în toi la Beclean, unde mâine, va avea loc inaugurarea celor cinci tobogane noi, destinate în exclusivitate tinerilor și adulților și amenajate în complexul de agrement Băile Figa.

„Mâine, de la ora 13:00 vor fi inaugurate toboganele. Este un set de cinci tobogane , cu mai multe nuanțe și de mai multe tipuri” a declarat Nicoale Moldovan, primarul orașului Beclean.

Cei care vor vrea să le folosească vor trebui să achite o taxă de 10 lei care permite folosirea toboganelor pe parcursul unei zile.

Mai mult, turiștii care vor folosi toboganele vor fi monitorizați cu ajutorul unor camere de supraveghere, susține primarul Nicolae Moldovan. Aceastp decizie a fost luată pentru a se putea vedea cine este vinovat în cazul producerii unor accidente. Așa că, turiștii trebuie să respecte condițiile impuse în momentul în care utilizează toboganele.

Una dintre condiții este aceea că persoanele cu o înălțime mai mică de 1 metru și 20 de centimetri nu vor avea acces la ele.

Inaugurarea toboganelor va avea loc mâine, când la Băile Figa se vor desfășura și Zilele Intex, eveniment ce se va ave loc în interiroul complexului Băile Figa. Cu această ocazie vor fi organizate concerte de muzică ușoară și popular. Pe scenă vor urca Andra, cei de la Bere Gratis, dar și Aurel Tămaș.

Leave a comment