24/09/2017

Mâine, la Băile Figa se inaugureză piscina cu tobogane

Pregătiri în toi la Beclean, unde mâine, va avea loc inaugurarea celor cinci tobogane noi, destinate în exclusivitate tinerilor şi adulţilor şi amenajate în complexul de agrement Băile Figa.

“Mâine, de la ora 13:00 vor fi inaugurate toboganele. Este un set de cinci tobogane , cu mai multe nuanţe şi de mai multe tipuri” a declarat Nicoale Moldovan, primarul oraşului Beclean.

Cei care vor vrea să le folosească vor trebui să achite o taxă de 10 lei care permite folosirea toboganelor pe parcursul unei zile.

Mai mult, turiştii care vor folosi toboganele vor fi monitorizaţi cu ajutorul unor camere de supraveghere, susţine primarul Nicolae Moldovan. Aceastp decizie a fost luată pentru a se putea vedea cine este vinovat în cazul producerii unor accidente. Aşa că, turiştii trebuie să respecte condiţiile impuse în momentul în care utilizează toboganele.

Una dintre condiţii este aceea că persoanele cu o înălţime mai mică de 1 metru şi 20 de centimetri nu vor avea acces la ele.

Inaugurarea toboganelor va avea loc mâine, când la Băile Figa se vor desfăşura şi Zilele Intex, eveniment ce se va ave loc în interiroul complexului Băile Figa. Cu această ocazie vor fi organizate concerte de muzică uşoară şi popular. Pe scenă vor urca Andra, cei de la Bere Gratis, dar şi Aurel Tămaş.