Vezi o poză cu burlacii anului. Unde vi-s femeile, prinților?

Prefe Cristian Florian și Tavi TME (după numărul de înmatriculare al bolidului său seria 7) stau relaxați la terasele de pe Bulevard și se întrețin cu băuturi răcoritoare. Florian stă cu barba-n palme și oftează cu nostalgie, cu gândul la vremurile când era prefect al județului. De cealaltă parte, tovarășul său, Tavi TME e mai relaxat și probabil își pregătește ascensiunea fulminantă în interiorul PDL.

Burlacii anului sunt mereu în trend: au haine de firmă cu branduri consacrate și exclusiviste, iar ochelarii de soare „pilot style” sunt nelipsiți. Burlacii anului conduc bolizi de aproape 100.000 de euro bucata – două seria 7 ultimul model, cu număr de înmatriculare BN 10 XBB (a lui prefe) și BN 01 TME (a lui Tavi).

Din peisajul de vară cu prinții portocalii parcă lipsesc două fete frumoase care să le mai aline năcazul că PDL nu mai e la putere. Ce să-i faci, în viață nu le poți avea pe toate, dintr-o dată!

Cosmin Botezat

Join the Conversation

5 Comments

  1. 2 fete lipsesc sau una? Imaginea era completa daca era si misa – lore salanta

  2. cata rautate in voi……………………………………………………………:(

  3. BRAVO COSMINE!!!CE II DREPT CA IMPRESARII ASTIA CU BANI IS NISE FATALAI,NU AU FEMEI….CA VORBA AIA BANII NU ADUC FERICIREA,DA LE INTRETIN!!! :)))

Leave a comment