PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea vineri, în țară, la munte și la mare

Vremea se va menține călduroasă, caniculară după-amiază pe arii restrânse, cu precădere la câmpie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și izolat ploi slabe și descărcări electrice, mai ales în sud-estul extrem al țării și în zona de munte.

Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 de grade în nordul Moldovei și în depresiuni și 36 de grade în sudul Olteniei și Bărăgan, iar cele minime se vor situa între 10 … 11 grade în depresiuni și 25 de grade în Delta Dunării.

LA BUCUREȘTI: Vremea va fi călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 34 de grade, iar cea minimă va fi de 19…21 de grade.

LA MUNTE: Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și izolat ploi slabe și descărcări electrice după-amiaza și seara îndeosebi în zona Carpaților Orientali și Meridionali. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura aerului va marca o ușoară creștere față de intervalul anterior.

LA MARE:Vremea va fi călduroasă, ușor instabilă. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. În prima parte a zilei, temporar vor fi averse de ploaie,în general slabe cantitativ, însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 30 și 32 de grade, iar cele minime între 23 și 25 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 25 și 27 de grade.

Leave a comment