Carmen Haruță lasă CJ BN pentru Direcția Finanțelor Publice Bistrița-Năsăud

Fostul șef al Serviciului Cooperare, Relații Publice și Cancelarie din cadrul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Carmen Haruță, a ales să demisioneze din această funcție pe fondul schimbărilor politice survenite în urma alegerilor locale din 10 iunie.

Carmen Haruță a fost angajată a CJ BN pe vremea când la conducerea acestei instituții se afla democrat-liberalul Liviu Rusu. PD-L BN a pierdut șefia CJ BN la alegerile locale, când postul de președinte a fost câștigat de social democratul Emil Radu Moldovan.

De la schimbarea conducerii în CJ BN au existat mai multe schimbări, o parte dintre oamenii angajați de Liviu Rusu fiind puși pe liber sau preferând să își prezinte demisiile.

Este și cazul lui Carmen Haruță, care a preferat să demisioneze din postul care i-a adus anul trecut un venit total de 26.429 de lei.

Carmen Haruță va pleca în schimb la Direcția Generală a Finanțelor Publice Bistrița-Năsăud, acolo unde își va desfășura în continuare activitate în domeniul administrației publice.

Join the Conversation

4 Comments

  1. Cand a avut loc examenul, nu de alta dar cred ca erau multi interesati ptr. un astfel de post.

    1.  de ce sa dea examen aceasta doamna? cred ca toti barbatii ar fi fot interesati……pentru postul doamnei!

  2. de ce nu-si ia oare si prietena de suferinta ???????
    e vorba de cealalta blonda care e foarte importanta de pe noul scaun……. cunoscatorii stiu la cine ma refer.
     

Leave a comment