Categories
Bistrita Politică

Carmen Haruță lasă CJ BN pentru Direcția Finanțelor Publice Bistrița-Năsăud

Fostul șef al Serviciului Cooperare, Relații Publice și Cancelarie din cadrul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Carmen Haruță, a ales să demisioneze din această funcție pe fondul schimbărilor politice survenite în urma alegerilor locale din 10 iunie.

Carmen Haruță a fost angajată a CJ BN pe vremea când la conducerea acestei instituții se afla democrat-liberalul Liviu Rusu. PD-L BN a pierdut șefia CJ BN la alegerile locale, când postul de președinte a fost câștigat de social democratul Emil Radu Moldovan.

De la schimbarea conducerii în CJ BN au existat mai multe schimbări, o parte dintre oamenii angajați de Liviu Rusu fiind puși pe liber sau preferând să își prezinte demisiile.

Este și cazul lui Carmen Haruță, care a preferat să demisioneze din postul care i-a adus anul trecut un venit total de 26.429 de lei.

Carmen Haruță va pleca în schimb la Direcția Generală a Finanțelor Publice Bistrița-Năsăud, acolo unde își va desfășura în continuare activitate în domeniul administrației publice.

4 replies on “Carmen Haruță lasă CJ BN pentru Direcția Finanțelor Publice Bistrița-Năsăud”

 de ce sa dea examen aceasta doamna? cred ca toti barbatii ar fi fot interesati……pentru postul doamnei!

de ce nu-si ia oare si prietena de suferinta ???????
e vorba de cealalta blonda care e foarte importanta de pe noul scaun……. cunoscatorii stiu la cine ma refer.
 

Leave a Reply