24/09/2017

TIHA BÂRGĂULUI: A adormit la volan şi a provocat un accident rutier

În această dimneaţă, un apel sosit l anumărul unic de urgenţe 112 anunţa producerea unui accident rutier în localitatea Tiha Bârgăului. Şoferului unui autoturism înmatriculat în Italia se pare că a adormit la volan şi astfel, maşina a ajuns într-un şanţ de pe marginea drumului.

În urma accidentului trei persoane au fost rănite, acestea necesitând de îngrijiri medicale. Mai multe echipaje medicale s-au deplast la locul accidentului şi au acordat primul ajutor persoanelor rănite, după care le-au transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud pentru investigaţii amănunţite.

Poliţiştii au demarat cercetările în acest caz şi au stabilit că şoferul nu consumase băuturi alcoolice. Urmează să se stabilească cu exactitate cauzele producerii accidentului.

ACTUALIZARE

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că accidentul a avut loc în jurul orei 4.00, pe o porţiune de drum drept de pe DN 17, în localitatea Tiha Bârgăului.

“Un tânăr aflat la volanul unei maşini în care se mai aflau două fete a adormit, a pierdut controlul maşinii, iar aceasta a intrat într-un cap de pod. În urma accidentului, toţi cei trei din maşină au fost răniţi şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa cu două ambulanţe şi un echipaj SMURD”, a declarat Gorgan.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au început o anchetă pentru a afla cauzele acestui accident.

Sursa foto: www.hellosm.ro