25/09/2017

Primăria Bistriţa face angajări! Vezi ce posturi sunt vacante

Primăria municipiului Bistriţa organizează în această lună două concursuri în vederea ocupării unor posturi temporar vacante.

Este vorba despre o funcţie de consilier la Direcţia comunicare – Serviciul relaţii publice şi despre un alt post tot de consilier la Serviciul Evidenţa Persoanelor.

Ambele concursuri vor avea loc în data de 14 august 2012.

Cei interesaţi să îşi depună dosarele în vederea participării la concurs trebuie să ştie că se impun anumite condiţii. Astfel, candidaţii trebuie să fie  absolvenţi de studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalent şi să aibă o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minim 9 ani.

Concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice, temporar vacante, de consilier clasa I grad superior la Direcţia comunicare – Serviciul relaţii publice, constă în proba specifică eliminatorie, respectiv operare pe calculator în data de 14 august 2012, orele 9.30, probă scrisă şi interviu.

Concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice, temporar vacante, de consilier clasa I grad superior la Serviciul evidenţa persoanelor, constă în probă scrisă şi interviu.

Concursurile se vor desfăşura la sediul Primăriei municipiului Bistriţa – Piaţa Centrală nr. 6.

Dosarele de înscriere se depun până la data de 10 august 2012, orele 13:00, la sediul Primăriei municipiului Bistriţa din Piaţa Centrală nr. 6.