Primăria Bistrița face angajări! Vezi ce posturi sunt vacante

Primăria municipiului Bistrița organizează în această lună două concursuri în vederea ocupării unor posturi temporar vacante.

Este vorba despre o funcție de consilier la Direcția comunicare – Serviciul relații publice și despre un alt post tot de consilier la Serviciul Evidența Persoanelor.

Ambele concursuri vor avea loc în data de 14 august 2012.

Cei interesați să își depună dosarele în vederea participării la concurs trebuie să știe că se impun anumite condiții. Astfel, candidații trebuie să fie  absolvenți de studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalent și să aibă o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minim 9 ani.

Concursul de recrutare pentru ocuparea funcției publice, temporar vacante, de consilier clasa I grad superior la Direcția comunicare ! Serviciul relații publice, constă în proba specifică eliminatorie, respectiv operare pe calculator în data de 14 august 2012, orele 9.30, probă scrisă și interviu.

Concursul de recrutare pentru ocuparea funcției publice, temporar vacante, de consilier clasa I grad superior la Serviciul evidența persoanelor, constă în probă scrisă și interviu.

Concursurile se vor desfășura la sediul Primăriei municipiului Bistrița – Piața Centrală nr. 6.

Dosarele de înscriere se depun până la data de 10 august 2012, orele 13:00, la sediul Primăriei municipiului Bistrița din Piața Centrală nr. 6.

Leave a comment