FOTO: Iordache „Regele Asfaltului” și Radu „Regele Județului”. Ei sunt BOSSI! Hugo BOSSI!

Mai nou, Radu Moldovan afișează ținute casual foarte șic. La inaugurarea tronsonului DJ 151, (Blăjeni-Sigmir) Radu Moldovan și-a tras un tricou Boss, asortat cu cureaua de aceeași firmă.

Parcă s-ar fi vorbit dinainte, „regele asfaltului” Nelu Iordache a venit cu un tricou de aceeași firmă, Hugo Boss. Șeful Romstrade a preferat să stea deoparte, dar Radu l-a dat în primire și astfel jurnaliștii l-au tras în poză pe unul din cei mai bogați români.

Cei doi Bossi s-au întreținut după inaugurare la restaurantul Ozana, unde au fost chemați și jurnaliștii la o masă protocolară. Nelu „million dollar baby” speră într-o relație de colaborare de durată cu noul șef de la Județ. Asta după ce Liviu Rusu i-a cam dat cu flit și ar fi refuzat să plătească anumite facuri, motiv pentru care Iordache și-a retras utilajele de pe DJ 151.

Iordache va derula în Bistrița-Năsăud o serie de lucrări de construcții drumuri județene și comunale, finanțate prin programul PNDI (stopat momentan de Guvern). Valoarea investiției ROMSTRADE la noi în județ este de aproximativ 300 de milioane de lei.

Blindat de bani, Nelu Iordache a figurat în ediția 2011 a Topului Forbes 500 Miliardari pe locul 28, cu o avere de 150 milioane de euro.

Cosmin Botezat

Leave a comment