24/09/2017

Peste 280 de joburi vacante în Bistriţa-Năsăud

Angajatorii din mediul privat, dar şi cei de la stat au pus la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, o ofertă variată. Vorbim despre locuri de muncă vacante care se adresează atât persoanelor cu studii superioare, cât şi celor cu studii medii sau pur şi simplu calificaţi.

Cele 288 de posture vacante din Bistriţa-Năsăud, situează judeţul nostru în topul judeţeleor în care există ofertă de muncă.

Cele mai multe oportunităţi de angajare sunt în Cluj, unde au fost identificate peste 840 de locuri de muncă, Iaşi, peste 570, Bucureşti, peste 490.

În Bistriţa-Năsăud, cei aflaţi în căutarea unui job, pot opta pentru unul din cele 288 de locuri vacante. Firmele bistriţene caută absolvenţi de studii superioare pentru profesiile de chimist, contabil, director vânzări, inginer electromecanic, inginer industrie alimentară, inginer mecanic, inginer producţie.

Pentru cei cu studii medii sau diverse calificări, oferta include posturi vacante de agent comercial, agent asigurări, ajutor bucătar, ajutor ospătar, barman, bucătar, casier, confecţioner tricotaje, croitor (16 locuri vacante), dulgher, electrician auto, lăcătuş mecanic (15 posturi), ospătar, şofer, strungar, sudor, vânzător sau zidar.

La nivel naţional, sunt disponibile peste 7.100 de locuri de muncă. În Caraş Severin s-a înregistrat un singur job vacant.

Sursa foto: www.revistaclick.ro