Peste 280 de joburi vacante în Bistrița-Năsăud

Angajatorii din mediul privat, dar și cei de la stat au pus la dispoziția persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, o ofertă variată. Vorbim despre locuri de muncă vacante care se adresează atât persoanelor cu studii superioare, cât și celor cu studii medii sau pur și simplu calificați.

Cele 288 de posture vacante din Bistrița-Năsăud, situează județul nostru în topul județeleor în care există ofertă de muncă.

Cele mai multe oportunități de angajare sunt în Cluj, unde au fost identificate peste 840 de locuri de muncă, Iași, peste 570, București, peste 490.

În Bistrița-Năsăud, cei aflați în căutarea unui job, pot opta pentru unul din cele 288 de locuri vacante. Firmele bistrițene caută absolvenți de studii superioare pentru profesiile de chimist, contabil, director vânzări, inginer electromecanic, inginer industrie alimentară, inginer mecanic, inginer producție.

Pentru cei cu studii medii sau diverse calificări, oferta include posturi vacante de agent comercial, agent asigurări, ajutor bucătar, ajutor ospătar, barman, bucătar, casier, confecționer tricotaje, croitor (16 locuri vacante), dulgher, electrician auto, lăcătuș mecanic (15 posturi), ospătar, șofer, strungar, sudor, vânzător sau zidar.

La nivel național, sunt disponibile peste 7.100 de locuri de muncă. În Caraș Severin s-a înregistrat un singur job vacant.

Sursa foto: www.revistaclick.ro

Leave a comment