Categories
Bistrita Stirea Zilei

FOTO: Prefe Florian are mașină de ambasador. Doar că acum el e șomer!

În vizita sa la Bistrița,  Excelența Sa Huo Yuzhen a avut la dispoziție o mașină de „corp diplomatic”, un superb BMW negru identic cu celebra bestie a lui Cristi Florian. Prefe conduce un BMW super-luxos de vreo 100.000 de euro și în acest aspect nu e mai prejos ca ambasadorul Chinei în România (vezi foto).

BMW-ul seria 7 cu număr de înmatriculare B 100 XBB a fost ținut ascuns în garajul Sălii Polivalente și era cât pe ce să ia foc odată cu incendiul la anexă. Oricum, bolidul a suferit mici retușuri la vopsea și acum e back in bussiness aproape de stăpân. După ce a pierdut funcția de prefect, Cristian Florian are o viață boemă pe la terasele din Bistrița, vegheat îndeaproape de mașinuța sa.

Trece vara și Florian se apucă de treabă și va consilia consorțiul de firme de construcții al familiei. Mai ales că a acumulat experiență în domeniul juridic prin funcția de reprezentant al Guvernului în teritoriu.

Cosmin Botezat

1 reply on “FOTO: Prefe Florian are mașină de ambasador. Doar că acum el e șomer!”

ce firme?….firme de constructii care dau teapa la subcontractanti…..participa la licitatii  ….castiga cu preturi de damping…si ori renunta in favoarea locului doi in schimbul unei sume frumoase…..ori semneaza contractul si o da mai departe la altii pe care e tepuieste……… platindu-le doar…avansul….(vedeti cate procese ……au firmele prefe…. )

Leave a Reply