Liberalii vor ca halterofilul Răzvan Martin să primeacă o locuință în Bistrița

Răzvan Martin, halterofilul bistrițean care a câștigat o medalie la Jocurile Olimpice de la Londra, ar putea primi bani sau chiar un apartament din partea municipalității, în semn de recunoaștere pentru performanțele sale. Viceprimarul Ioan Peteleu consideră că sportivii cu care ne mândrim trebuie neapărat premiați, la fel și antrenorii lor.

Bistrițenii și nu numai au cu ce să se mândrească. 5 sportivi ne-au reprezentat țara la Jocurile Olimpice de la Londra, iar halterofilul Răzvan Martin se va întoarce acasă chiar cu o medalie. Performanțele acestuia, dar și a celorlalți sportivi trebuie recunoscute, susține viceprimarul Ioan Peteleu.

„Iată că Bistrița are din  nou cu ce se mândri. Cinci sportivi talie internațională, cea mai importantă și de anvergură competiție. Surpriza a venit din partea lui Răzvan Martin care la haltere a obținut medalia de bronz” a precizat Peteleu.

Mai mult, Ioan Peteleu este de părere că atât sportivii, cât și antrenorii lor ar trebui recompensați pentru tot ceea ce fac, mai ales că rezultatele se văd.

„Cred că ar trebui să îi recompensăm pe măsură atât pe ei ca sportivi cât și pe cei care îi selecționează și îi antrenează” a completat viceprimarul Peteleu.

Președintele  organizației municipale a PNL , Gelu Muthi, susține că Răzvan Martin ar trebui să spună clar ce își dorește pentru ca primăria, prin intermediul Consiliului local să îl răsplătească așa cum se cuvine.

De aceași părere este și vicepreședintele PNL Bistrița-Năsăud, Dorin Dobra. Liberalii și-ar dori ca Răzvan Martin să ptimeacscă o locuință în muncipiu.

Join the Conversation

1 Comment

  1. De ce nu au premiat pe nimeni pana acum ? Au nevoie de voturi ? Au mai promis si altii in campanie , ppdd .

Leave a comment