Andrei Rusu e șef la L.D.P. Vezi ce mașină de serviciu are – lux, frate!

Fostul viceprimar Andrei Rusu e pe cai mari. A a ajuns șef la Lucrări Drumuri și Poduri, instituție la care Consiliul Județean este acționar majoritar. Odată cu funcția, liberalul Rusu a moștenit mașina în care se lăfăia Liviu Ciupe, un Audi A6.

O astfel de bijuterie a avut costul de achiziție de aproximativ 50.000 de euro. Mașina marca AUDI are motor de 3.000 cmc TDI și tracțiune integrală. Cu interior de piele crem, bijuteria pe patru roți îl va deservi pe Andrei Rusu în toate deplasările în interes de serviciu și nu numai. Asta dacă luăm în considerare că ABSOLUT toate autovehiculele directorilor sunt folosite și în timpul liber, fără un regulament clar de folosință.

Racheta lui Andrei Rusu are număr sugestiv BN 01 LDP și iese în evidență la fel ca și celelalte mașini de lux cumpărate pe zeci de mii de euro din bani publici. Este cazul Touaregul-ui de la Consiliul Județean (BN 10 PCJ), al Passat-ului (BN 01 JUD), al Tiguan-ului lui Crețu (BN 01 ADP). La care se adaugă Logan-urile de la deconcentarate, dotate cu benzină moca și cu șofer, in unele cazuri. Toate aste ca să facă actul administrativ mai performant, chipurile.

 

Cosmin Botezat


Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment