Bălan se ia de primarul Bistriței. Îl dă pe Crețu în judecată pentru ABUZ în SERVICIU în formă continuată!

Marius Bălan continuă lupta de gherilă cu Ovidiu Crețu. Ecologistul pregătește un scandal monstru, cu presă și televiziuni la el în curte. Motivul: primarul Crețu și juriștii lui refuză să-i elibereze anumite acte pentru a-și intabula casa.

În acest sens, Primăria Bistrița solicită documente justificative, dar Bălan zice că o fac dinadins ca să-i bage pumnul în gură și să-l calmeze în legătură cu problemele de mediu.

Marius Bălan și-a construit o casă pe terenul moștenit de la tatăl său FĂRĂ autorizație, încă din mandatul lui Vasile Moldovan. Cu toate astea, Primăria Bistrița NU poate acum să-i dărâme vila pentru că au expirat toate căile de atac. Practic, a trecut prea multă vreme și autoritățile nu mai pot emite ordin de demolare, (acțiunea fiind declarată tardivă). Însă, în ce privește actele de intabulare, Bălan este la mâna lor.

Ecologistul luptă pe mai multe fronturi și este în conflict cu vecinii care nu-l recunosc ca proprietar pe curte. De-aici a rezultat un alt proces, aflat în curs de soluționare.

„Toată lumea știe că în cazul meu este vorba de rea-voință. Am fost de nenumărate ori la primărie să solicit intabularea casei și au refuzat pe diferite motive. La fel s-a întâmplat și când am construit casa ! și de aceea am închis poarta și am construit în voie, bineînțeles respectând proiectul, nu de capul meu. N-am ce face și până la urmă îl dau pe Crețu în judecată pentru abuz în serviciu în formă continuată” a declarat Marius Bălan.

Cu toate că se află la cuțite cu primarul, ecologistul ar putea să intra în Consiliul Local (dacă Gagea Maxim se va retrage, lucru foarte posibil). Astfel, Bălan ar fi mai vocal în ce privește acțiunile de protejare a mediului și i-ar sta lui Crețu în coaste la fiecare ședință.

Cosmin Botezat


Join the Conversation

4 Comments

  1. Abuzul in serviciu este infractiune . Nu poti da in judecata pe cineva pentru o infractiune , eventual poti sa depui o plangere  penala impotriva lui .

  2. Cosmin , te-ai grabit cu acest articol, eu nu am cerut sa fie publicat. Nici intr-un caz nu il consider pe primarul Ovidiu Cretu “dusmanul meu”. , el este o cunostinta din copilarie,: nu il acuz de abuz in serviciu pe el, ci serviciul “urbanism ” de neintelegerea pe deplin a actelor mele de proprietate. Marius Balan

  3. Hopa. Balan isi cere scuze de la Cretu. Inseamna ca s-a dat cu ei. Nu-i de mirare, asa fac toti cand ajung la ciolan.

Leave a comment