FOTO: Vezi cum arată blocul în care va primi apartament Răzvan Martin

Muncipalitatea a hotărât deja ce apartament îi va acorda lui Răzvan Martin, halterofilul bistrițean care s-a întos acasă cu o medalie de bronz de la Jocurile Olimpice de la Londra. Este vorba despre un apartament cu 3 camere, de pe Aleea Fântânele și face parte din fondul vechi imobiliar al primăriei.

Ieri, edilul orașului Ovidiu Crețu i-a promis lui Răzvan Martin, recent întors acasă, un apartament. Atunci primarul nu știa mai multe detalii, însă iată că acum consilierii locali au hotărât ce apartament va primi sportivul bistrițean. Locuința va fi atribuită în primă instanță ClubuluI Sportiv Municipal, care la rândul său îl va retransmite halterofilului.

În acest sens există deja inițiat un proiect de hotărâre pentru ședința de săptămâna viitoare, când se va propune atribuirea unui apartament din proprietatea municipalității, pentru CSM, aceasta este formula ideală, clubul îl va retransmite pentru 30 de ani lui Răzvan Martin.”a declarat Mihai Ruști, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița.

Prin urmare, Răzvan Martin va avea prima sa locuință, pe Aleea Fântânele, „vorbim de un apartament din fondul vechi imobiliar, pe Aleea Fântânele, cu 3 camere, este recent eliberat de o familie care a avut repartiție pentru locuțință socială și astfel lucrurile s-au potrivit bine să-i oferim un spațiu corespunzător sportivului bistrițean.”a completat Mihai Ruști.

Tot ieri, Răzvan Martin a declarat în cadrul unei conferințe de presă, că va rămâne la Bistrița și nu se va muta în capitală, acolo unde va mai primi un apartament, în cazul în care fostul acționar dinamovist ,Florian Walter, finanțatorul Petrolului se va ține de promisiunea făcută sportivului bistrițean. Acest lucru este posibil  dacă apartamentul de la Bistrița îi va oferi confortul la care sportivul se așteaptă, ce se va întâmpla însă dacă Bucureștiul îl va tenta pe Răzvan Marin cu ceva mai luxos?

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment