Bărbatul de 80 de ani suspectat că și-a omorât soția a fost arestat preventiv

Bărbatul de 80 de ani din județul Bistrița-Năsăud suspectat că și-a ucis soția a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, pentru omor calificat, de către magistrații Tribunalului Bistrița-Năsăud, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, duminică, de Poliția Județeană Bistrița-Năsăud, bărbatul a fost prezentat Tribunalului Bistrița-Năsăud care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru omor calificat.

Bărbatul de 80 de ani este suspectat că și-a ucis, joi seară, soția, după care a abandonat-o în beciul casei. În urma efectuării necropsiei s-a stabilit că moartea femeii a fost violentă și s-a datorat unei “insuficiențe respiratorii acute, consecutivă unei asfixii mecanice prin sugrumare”. De asemenea, medicii legiști au observat existența altor leziuni traumatice.

Soțul femeii a dispărut de la domiciliu, fiind căutat de polițiști. El a fost găsit, vineri, într-o casă aflată pe un deal între localitățile Ilva Mică și Leșu. El a fost dus la secția de poliție din Ilva Mică pentru primele audieri, a fost reținut pentru 24 de ore și apoi arestat preventiv.

Leave a comment