FOTO: EA e mâna dreaptă a lui Oltean! „Găbița” Montoiu a avut un concediu de poveste!

Gabriela Montoiu a cunoscut cea mai fulminantă ascensiune posibilă în PDL. Frumoasa șatenă a devenit liderul femeilor din partid (după ce a zdrobit-o pe Geea Balaszyi în alegeri) și astfel a luat șefia în locul lui Doris Moldovan, între timp trecută pe linie moartă în partid.

În alegerile locale, Găbița a coordonat din umbră campania PDL și a dus filiala lui Oltean pe locul 4 pe țară. A ajuns consilier județean și acum dă culoare unui grup de opoziție compus din trădători, oportuniști și țânci.

Deși PDL e în opoziție, Montoiu se învârte în cercuri înalte și a făcut bani cu lopata (aproximativ 100 de milioane pe lună, conform declarației de avere)

După un an încărcat și tensionat, dar plin de succese și împliniri, Găbița a plecat în concediu prin țară alături de fiica ei. Însă se va întoarce neapărat și va relua bătălia politică pentru parlamentare. Alături de deputatul Ioan Oltean, cel care a susținut-o și i-a dat toată încrederea…

 

Cosmin BotezatJoin the Conversation

10 Comments

 1. tatuca asta se vrea doamna, mai are de parcus mult…..pozele nu te transforma – n doamna chiar dupa ,,o ascensiune fulminanta in politica ,,
  cine vrea sa se remarce nu trimite pozele…. in eter

 2. Doris, nu fii ironica si inceteaza cu comentariile ironice sub anonimat

 3. hopa! si acest site sterge comentarii. am citit mai devreme un comentariu legat de Doris Moldovan si a disparut brusc. oare de ce?

 4. Câtă răutate, câtă frustrare….doamna e frumoasă, inteligentă, are rezultate recunoscute chiar în material, îşi merită locul unde a ajuns, are o singură vină, stârneÅŸte răutățile unor nedefiniți ca Botezat…chiar, cine-i ăsta?

 5. nu stiu cine te imbraca stimata doamna/domisoara dar te sfatuieste prost , prost gust, hainele nu fac parte din aceeasi poveste cu personajul, nu depasesti stadiul de provincie”…..
  daca cu tinute apari, astea conteaza, astea comentam”……..
  cand vei aparea cu un singul lucru concret bine facut , vom comenta altceva”…….pana atuni doar , moda si asta de proasta calitate”…..
  cei ce te admira sunt la fel”…….
  prost gust si atat””…….
  asreptam capitala””…..

 6.  Faptul ca e o tipa  frumoasa cu un corp de adolescenta, cred ca este vizibil! Capacitatea sa in politica, nu o cunosc, si nici nu ma intereseaza…nu pot insa sa nu remarc misoginismul dar si rautatea tipic feminina! Nu inteleg de ce comentariile nu sunt stric legate de activitatea ei in politica sau in administratie, care ar trebui sa fie acide si de bun simt! Din pacate aproape toate comentariile lasate pe siturile bistritene sunt degradante, in special pentru cei care le posteaza, indiferent ca sunt femei sau barbati! Cand o sa invatam sa facem distinctie intre viata profesionala si cea ptrofesionala, poate vom avea o sansa ca popor…desi pare ceva de nerealizat! 

 7. lasa-ne fato cu dinastea. ce prestatii faci tu ca sa meriti sumele astea? ne explici si noua? ai ajuns si tu unde ai ajuns, nu pe munca ta, ci a altora. cica “gabita”.eiiiii……………..

Leave a comment