UTIL: Astazi o sa va prezentam MASCA PROFESIONALA MEDICALA CU MATASE

Hairstyler beauty shop Bistrita va prezinta gama medicala profesionala de intretinere a parului CE-CE MED, care cuprinde o gama variata din care amintim samponul cu matase, serul medical cu matase, solutie medicala pentru indepartarea matretii, solutie pentru parul uleios, solutie pentru prevenirea caderii parului, solutie pentru scalp sensibil, masca, spuma, spray, luciu toate cu extract de matase,sampon pentru par uscat-uleios destinat parului cu  matreata,sampon-balsam pentru scalp sensibil, conditoner in doua faze etc.

Astazi o sa va prezentam MASCA PROFESIONALA MEDICALA CU MATASE. NETEZESTE PARUL SI REGENEREAZA STRUCTURA DETERIORATA. NU INCARCA PARUL FACANDU-L USOR DESCALCIT SI PIEPTENAT LA SFARSIT PARUL FIIND STRALUCITOR SI SANATOS DISPONIBILE LA  GRAMAJ  DE  200 ML -1000 ML.

CONTINE MATASE ( NETEZESTE IN PROFUNZIME,REGENEREAZA STRUCTURA PARULUI,ADAUGA PARULUI STRALUCIRE,ASPECT SANATOS) ULEI DIN GRAU ( PREVINE IRITATIILE, IMBATRANIREA,PROTEJEAZA CULOARE PARULUI) PROTEINE DE GRAU (PENTRU VOLUM,INTARIRE) SILICON VOLATIL FLUID( PENTRU O PIEPTANARE USOARA).

IMPORTATOR EXCLUSIV & DISTRIBUITOR HAIRSTYLER-professional beauty shop Bistrita, PIATA MORII NR.56.

PENTRU SALOANE SI STILISTI, DISTRIBUITORI VA RUGAM CERETI OFERTA SPECIALA LA TEL .0751311805 formator Daniel Baciu Scoala de coafura DANY STUDIO-Bistrita sau la e-mail hairstylershop@yahoo.com www.hairstylershop.ro pentru indicatii tehnice tel.0740777909 formator&hair-stylist salon Dany Studio Bistrita Emilia Baciu sau la e-mail danystudio2005@yahoo.com

www.danystudio.ro,www.scoaladecoafuradanystudio.ro cont YOUTUBE/danystudio2005.

Leave a comment