VIDEO: Răzvan Martin a primit un apartament adevărat de la un sponsor! În schimb, Primăria își bate joc de el și îl bagă într-un ghetou din Bistrița!

Halterofilul Răzvan Martin a primit cheile unui apartament situat în București, oferit de Florin Walter, patronul clubului Petrolul Ploiești. Deși se zvonea că este doar o manevră de imagine a sponsorului, până la urmă Martin a primit cadoul promis. Apartamentul din apropierea Național Arena este situat la etajul opt al unui bloc în care mai locuiesc fotbaliștii Adrian Cristea, Pulhac sau Moți.

De asemenea, Primăria Bistrița îi va oferi sportivului un apartament cu 3 camere, dar într-un cartier rău-famat al orașului, pe Aleea Fântânele. Blocul arată dezastru și o echipă de muncitori modernizează apartamentul pe fugă, deoarece este recent eliberat de o familie care a avut repartiție pentru locuțință socială.

http://youtu.be/qbOyb6EWvME

Dacă olimpicii primesc apartamente în blocuri vechi, în schimb țiganii de pe Centru stau în locuințe nou-nouțe, în Viișoara și în Subcetate.

Apartamentul oferit lui Răzvan Martin în ghetoul bistrițean este o altă gafă a Primăriei Bistrița, obișnuită să fușărească lucrurile…

Cosmin Botezat


Join the Conversation

1 Comment

  1. pai da clar……..k unui baiat care face cinste tarii voi ii dati un circ de apartament…..si la toti boschetari de pe centru, care stiu doar sa injure si sa se comporte k la usa cortului le oferiti ultima fitza in materie de apartamente. bravo!!! v-ati gandit mult pana sa faceti o astfel de alegere?

Leave a comment