Aviz amatoarelor! Se eliberează un post călduț la primărie – Adriana Guță e gravidă și merge în concediu

Șefa de la Serviciul Educație Turism al Primăriei Bistrița e gravidă! Adriana Guță, (măritată Androneac) va pleca în concediu de îngrijire a copilului, perioadă în care postul său de conducere va rămâne vacant.

Domnișoara Adriana Guță s-a măritat anul trecut, iar nunta ei a devenit celebră, fiind PRIMA mireasă din Bistrița care a zburat cu avionul în ziua nunții. Evenimentul a avut loc la aerodromul de pe Dealul Cocoș și a fost floare la ureche pentru soțul său care este pilot profesionist și câștigă 5.000 de lei pe lună.

Sarcina Adrianei este destul de avansată și o obligă să meargă în concediu cât de repede. Rămâne de văzut dacă Primăria Bistrița va organiza un concurs ori va numi pe cineva din interior care să se ocupe de Serviciul Educație Turism.

Oricum, postul călduț din administrația locală este râvnit de multe doamne și domnișoare dornice de afirmare profesională plus un salariu mediu de 2.000 de lei pe lună.

Cosmin Botezat

Join the Conversation

3 Comments

  1. Cosminel, o fi al tau, de scrii cu atata mandrie articolul? Sau scrii si tu ca sa iti faci norma, si sa “mananca “si gura ta ceva?

  2. D-nu Botezat, inainte sa scri un articol, INFORMEAZA-TE cum se numeste persoana despre care vrei sa scri. Nu o cheama Androneac ci o cheama Antoneac. Si cred ca ti-ai facut norma cu articolele…………lasa-ne……lasa-ne……..

Leave a comment