FOTO: Sexy Ramona i-a înnebunit pe toți. Vezi cum o admiră bărbații de Stat!

Ramona Bugnar e cea mai sexy tipă din Consiliul Județean, la concurență-directă cu Găbița Montoiu. Jurnalista a ales cariera politică și a intrat pe listele Partidului Poporului, iar acum decide soarta județului.

La ședințele CJ, blonda alege ținute super-sexy și e mereu în atenția bărbaților de Stat. Aceștia devin brusc gentlemani, îi sărută mâna și îi deschid politicos ușa. Bronzată și galantă, Ramo atrage ca un magnet și consilierii se îngrămădesc să se tragă în poză cu ea.

Găbița Montoiu, blonda Ramonica și Alinuța Hetrea sunt cele trei focoase nucleare din Consiliul Județean ! toate domnișoare. Tipele impresionează prin ținutele vaporoase și machiajul apetisant pe care-l afișează la ședințe, dar și prin zbaterile lor în luptele de idei din administrația județeană.  La mai mare, fetelor!

Cosmin Botezat


Join the Conversation

14 Comments

 1. O parasuta, ce vedeti la aia nu stiu dar cred ca n-ati vazut femei frumoase in cazul acesta.Cat despre ea ca si consilier, daca o intrebi cu ce se mananca sau ce s-a dezbatut in sedinta habar n-are, a ajuns dintr-o intamplare acolo, si n-are nimic de-a face cu functia pe care o detine, ridica mana cand se trezeste si gata sedinta.ha ha ha asta e .

 2. Cat despre Todea e un domn, dar nu incurca lucrurile orice ar spune oricine, adica are alte pretentii care nu o includ in nici un caz pe Ramona.

 3. fatucele aste la care voi le ziceti domnisoare, confunda consiliul cu strandul……oare ele stiu unde lucraza?
  educatia spune si face multe…
  ca ele nu stiu e treaba lor….
  dar voi ziaristii care ar trebui sa faceti educatie scrieti asa…
  vai doamne unde am ajuns…e deplorabil

 4. parasute…dudui…fatuce sau cum vreti voi sa le spuneti la aceste domnisoare, sunt reprezentantele partidelor pe care noi, poporul, le-am votat.Concluzia este una simpla: ne meritam soarta. Si sa nu va mire daca daca una dintre aceste dudui bronzate, botoxate sau balconate, o sa ajunga sus puse. Exista precedentul Elena Udrea sau sl micutei basesciene. Si sa nu va asteptati de la minuni de la aceste personalitati. Singurele stiri despre activitatatiile lor politice o sa fie cum s-au imbracat la sedintele consiliului judetean sau ca au racit si au lipsit de la locul de munca

 5. Astept si eu sa citesc un articol in a carui titlu sa regasesc aceste nume sclipitoare , iar continutul sa contina informatii seriose despre activitatea acestor doamne, nu remarci despre fuste, rujuri, din pacate nu cred ca acest lucru se va intampla, si asta datorita faptului ca aceste persoane nu au nici pregatirea si nici inteligenta necesara. Sunt doar niste “dudui” ( am apreciat termenul) care … 

 6. Se pare ca presa a ramas fara subiecte, iar in cazul in care autorul articolului doreste sa o promoveze pe Ramona, modul acesta este total gresit.

 7. Nu mi se pare a fi foarte sexi sunt tipe care arata traznet!!! Dansa ar trebuii sa aiba tinute business nu sexy, sexy ceva pe la marginea Bistritei NU???

 8. Sa nu uitam ca pla. nu stie carte :)Punct si intoarcetiva la treburile casnice.Astia sunt alesii neamului si vor fi mult si bine de acum incolo.

Leave a comment