FOTO: Preotul Lazăr Cozman e în al nouălea cer: fetița lui a devenit mireasă!

Preotul Lazăr Cozman e în extaz: în acest week-end și-a văzut fata mireasă! Ioana Cozman s-a măritat cu Florin Bojor și el teolog și poate viitor preot în noua generație.

Cununia religioasă a avut loc la Biserica „Sfântul Dumitru” din Sărățel, unde slujește socrul-mic, după care alaiul de nuntași a poposit la Restaurant Giulia.

Porumbeii au sosit cu limuzina albă – ultima fiță în domeniul nunți de Bistrița – și au pășit pe covorul roșu, spre admirația tuturor nuntașilor.

Mireasa a purtat o rochie superbă, pe nuanțe de crem cu voal lung și bretele cu strasuri. Ioana a ales un coc modern și un machiaj discret, iar părul vopsit caramel i-a completat imaginea unei fete de preot, elegantă și stilată.

Superba mireasă a avut un buchet de trandafiri imaculați, din grădina mamei sale care cultivă aceste flori. Preoteasa Cozman Rodica are un site intitulat „flori la preoteasa” unde-și promovează pasiunea : http://florilapreoteasa.wordpress.com/

Mirele Florin a ales o ținută sofisticată, de prinț: cu sacou alb și cămașă imaculată, papion și pantofi de lac și a fost admirat îndelung de toate doamnele prezente.

Frumoasele invitate la petrecere au ales ținute multicolore, cu pantofi-platformă și neapărat mult bronz. Au predominat rochiile lungi, vaporoase cu spatele-gol, în timp ce bărbații fițoși au purtat papion.

Petrecerea a fost una de vis, cu multă lume-bună, preoți, politicieni și oameni de afaceri care au fost alături de Florin și Ioana la cel mai frumos eveniment din viața lor…

Urăm îndrăgostiților Casă de Piatră și o căsnicie ca-n povești!

Cosmin Botezat


Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment