Vezi poze cu primarul Crețu la ștrand!

Ovidiu Crețu s-a relaxat câteva ore la Ștrandul Municipal, printre tineri! Primarul Bistriței a profitat de week-end și s-a răcorit după zilele toride din această perioadă. Crețu a venit neînsoțit, s-a îmbăiat și a făcut plajă vreme de câteva ceasuri..

Mașina de serviciu, un Tiguan cu număr de înmatriculare BN 01 ADP a fost parcată în apropiere, la umbră. Îmbrăcat casual, Ovidiu Crețu a fost cam ignorat de tineri, care probabil nu l-au recunoscut ca fiind „number one” în domeniu de administrație locală.

După ce a verificat condițiile din incinta Ștrandului Municipal, bazinele, toaletele, și dușurile, primarul s-a urcat la volan și a demarat în trombă.

Cu această ocazie, Ovidiu Crețu a testat pe pielea lui condițiile de la Codrișor, (care sunt cam aceleași de vreo 20 de ani) și în funcție de impresia lui vom vedea modificări din sezonul viitor. Sau nu?

Cosmin Botezat

Join the Conversation

3 Comments

  1. Pe cand un strand la norme europe, daca Bistrita este un oras european, sau  macar pentru secolul XXI, ca acesta saracul o ramas prin al- XIX-lea.  

  2. Vai de capul nostru!!! Voi numiti asta strand? E o groapa, o ghena, o infectie locala. Sa va fie rusine voua cei ce aveti fraiele in mana si nu faceti nimic, numai va plangeti toata ziua ca va e greu, ca nu se poate realiza nimic. Cu lacul la fel, o groapa de namol puturos. I M P O T E N T A crasa ! Noroc ca e Muresul si cluj aproape, ca altfel e ca in sat la Bistrita, nu tu cinema modern, nu tu stranduri civilizate, nu tu aqualand, nu tu mall, sala de concerte pop-rock, nu tu centura, nu tu acces la o autostrada. Suntem vai de mama noastra cu impotenta asta politica. Va mai mira plecarea tinerilor din acest oras?

  3. După sacoÅŸa 
    Louis Vuitton pe care o poartă se pare că va părăsi tabăra PSD pentru EcologiÅŸti. Precis în plasa de campanie electorală a lui Toniuc, pe care o poartă cu atîta grijă,  sînt actele de aderare la PER.

Leave a comment