FOTO: Bistrițenii care locuiesc pe strada Drumul Dumitrei Vechi au în sfârșit trotuare, dar nu sunt mulțumiți de lucrări

După ce în mai mulți ani la rând, bistrițenii care locuiesc pe strada Drumul Dumitrei din municipiu s-au plâns administrației locale despre faptul că strada lor este un real pericol în special pentru pietoni și pentru copii, întrucât nu existau trotuare, la această oră, oamenii se confruntă cu o altă problemă.

Primăria Bistrița a luat act de solicitările localnicilor și a făcut toate demersurile necesare pentru a amenaja trotuare în această zonă.

Astfel, săptămânile trecute, angajații Direcției de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistrița  au demarat lucrările și, pe un singur sens de mers au fost amenajate trotuare. Însă, acum, localnicii nu sunt mulțumiți de modul în care lucrările au fost executate, motivând că noile trotuare le-au îngreunat accesul în cuțile gospodăriilor.

Oamenii sunt revoltați de faptul că angajații Direcției de Servicii Publice nu au realizat rampele de acces în curți și, acum, se chinuie să intre cu mașinile.

Suntem mulțumiți că în sfârșit avem și noi trotuare, dar nu ne place modul în care s-au executat lucrările. Noi nu mai putem intra cu mașinile în curți datorită faptului că nu au fost amenajate rampele de acces” a declarat un bistrițean care locuiește într-o casă de pe strada Drumul Dumitrei Vechi.

Acum, oamenii nu au altceva de făcut decât să se apuce singuri să își amenajeze intrările în propriile curți, întrucât municipalitatea nu are fonduri pentru a mai executa astfel de lucrări. Mai mult, bani nu au existat decât pentru amenajarea de trotuare pe un singur sens, pe celălalt sens, lucrările fiind estimate că se vor efectua abia la anul, când vor mai fi cuprinși bani în bugetul local pentru astfel de investiții.

Leave a comment