25/09/2017

Gloria Bistriţa va primi sprijin financiar din partea Consiliului Judeţean

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, care se va reuni astăzi, în şedinţă ordinară, va avea pe ordinea de zi un proiect de hotărâre care prevede acordarea unui sprijin financiar echipei de fotbal Gloria Bistriţa.

Este vorba despre o sumă de maxim 200.000 de lei, care a fost prevăzută în bugetul de venituri şi cheltuieli al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, pentru activităţile sportive desfăşurate în 2012-2013.

Între Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud şi Asociaţia “Club Fotbal Gloria 1922″ se va semna un contract valabil până la data de 30 iunie 2013, în baza căruia CJ BN va susţine financiar pregătirea sportivilor şi activităţile desfăurate de echipa de fotbal.

Gloria Bistriţa se angajează să se menţină în Liga I şi, mai mult va trebui ca la finele acestui an să pregătească un raport privind modul în care au fost cheltuiţi banii alocaţi de CJ BN. Raportul va ajunge pe masa admninistraţiei judeţene care va analiza dacă aceştia au fost cheltuiţi conform clauzelor.
La ora actuală, echipa bistriţeană se află pe ultima poziţie a clasamentului din Liga I, cu doar două puncte, după două egaluri şi patru înfrângeri.

Gloria Bistriţa a mai primit încă două milioane de lei şi de la Consiliul Local al municipiului Bistriţa.