Organigrama CJ BN prevede noi posturi! Stelian Dolha spune că se vor face angajări

În această dimineață, într-o conferință de presă care s-a desfășurat la sediul organizației județene a Uniunii Social Liberale Bistrița-Năsăud, unul dintre vicepreședinii Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, a declarat că noua organigramă a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud cuprinde noi posturi.

Există câteva unități noi, spre exemplu, cea de proiecte europene care cuprinde 10 posturi contractuale. În urma unui concurs, cele 10 posturi o să fie ocupate de persoane care o să fie desemnate pe aceste funcții. Mi-aș dori ca aceste posturi să fie ocupate de tineri care să se implice în aceste proiecte. O să fie plătite din bugetul propriu, iar dacă vom avea resurse necesare le vom plăti chiar și din foncuri europene” a precizat Stelian Dolha.

Vicepreședintele CJ BN mai spune că alte patru posturi sunt vacante la departamentul achiziții. Aici avem patru posturi libere. Organigrama prevede la acest departament șapte posturi, însă, doar trei sunt ocupate. “Zilnic mă întâlnesc cu cei care lucrează la achiții și mă roagă să âi mut la alte departamente pentru că volumul de muncă este foarte mare, iar ei sunt puțini” a completat Dolha.

O altă nemulțumire a liberalului este legată de Serviciul Salvamont, despre care spune că “nu a realizat mare lucru în mandatul lui Liviu Rusu. Cei de la Salvamont au făcut niște pliante, pe care probabil că le-au împărit în drumețiile lor montane, dar acesta nu e turism. Nu avem un traseu turistic. Grecii pentru fiecare piată au o poveste. Noi pentru Cetatea Ciceului nu avem nimic”.

Leave a comment