Începând de astăzi, bistrițenii pot vota cele mai frumoase grădini și balcoane cu flori

Pentru 37 de bistrițeni, perioada 3 ! 14 septembrie 2012 va fi plină de emoții! Ei s-au înscris în concursul „Bistrița ! oraș verde, Bistrița ! oraș curat” pe care Primăria municipiului Bistrița îl organizează anual pentru cei ce se ocupă de horticultură (în grădina casei, grădina blocului sau și-au transformat balcoanele în adevărate expoziții florale).

Începând de astăzi, prin vot, cetățenii municipiului Bistrița pot să își exprime preferințele cu privire la cele mai frumoase grădini și balcoane cu flori, accesând site-ul oficial al Primăriei municipiului Bistrița.

Vineri, 31 august 2012, a fost ultima zi de înscriere în concursul „Bistrița – oraș verde, Bistrița – oraș curat”, iar numărul concurenților înscriși în  această tradițională întrecere a ajuns la 37. Astfe, 16 concurenți s-au înscris la secțiunea „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit, alți 13 concurenți la secțiunea „Cel mai frumos balcon cu flori” și încă opt concurenți la secțiunea „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuințe”.

În data de 24 septembrie se vor afișa rezultatele obținute de concurenți pe baza voturilor exprimate, precum și a punctajelor acordate de comisia constituită printr-o hotărâre a Consiliului Local al municipiului Bistrița.

Pentru fiecare din cele trei secțiuni ale concursului se vor acorda premii. Locul întâi va primi 500 lei, locul doi va beneficia de 250 lei, iar locul trei încă 150 lei.

Leave a comment