ACCIDENTUL DE AUTOCAR DIN FRANÅ¢A: “Spaima vieții” pentru două tinere pasagere. ” Era o imagine atroce: sânge peste tot, strigăte”

Eugenia și Ramona, în vârstă de 31 și respectiv 18 ani, rănite în accidentul de autocar care s-a produs duminică dimineața pe o autostradă din sud-estul Franței, au povestit, de la spitalul din Draguignan, despre “spaima vieții lor”

Eugenia, în vârstă de 31 ani, se ducea în vizită la familia sa pentru câteva zile, în timp ce Ramona, în vârstă de 18 ani, se întorcea din vacanță. Una este de origine ucraineană, iar cealaltă este româncă, relatează cotidianul Var Matin.

“Dormeam în momentul impactului și mi-am pierdut un pic cunoștința, deci, nu prea am amintiri. Îmi amintesc doar agitația din jurul meu înainte de a fi repede luată în îngrijire de către pompieri pentru rănile mele ușoare”, povestește tânăra, aflată încă în pat la spitalul din Draguignan.

Ea are doar câteva zgârieturi, în timp ce vecina sa de cameră are câteva puncte de sutură, multe hematoame și un traumatism mare. “Eu nu dormeam. Am văzut momentul în care șoferul a apăsat pedala de frână atunci când s-a auzit un zgomot puternic. Autocarul s-a înclinat cu totul și a intrat pe contrasens”, a povestit ea.

“După câteva momente, era o imagine atroce: sânge peste tot, strigăte. Sunt încă sub șocul scenelor pe care le-am putut vedea, în special copii grav răniți”, continuă ea, cu noduri în gât. Cele două tinere nu au decât o singură dorință: să se întoarcă “acasă” cât mai repede.

Sursa foto: www.varmatin.com

Leave a comment