FOTO: Vezi cum arată apartamentul pe care Primăria Bistrița vrea să-l ofere sportivului Răzvan Martin

Sportivul bistrițean Răzvan Martin, care a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Londra va fi recompensat și de Primăria Bistrița.

Municipalitatea a pregătit un apartament pe care sportivul îl va prmi în folosință pe o perioadă lungă de timp. Primarul Bistriței, Ovidiu Crețu, a organizat astăzi o vizită la apartamentul situat pe strada Aleea Fântânele pentru a arăta cum a fost reabilitat acest apartament și ce condiții oferă. Apartamentul situat la etajul patru este finisat și dotat cu centrală termică. Mobilierul lipsește însă, iar dacă sportivul va accepta să se mute în el va trebui să îl mobileze.

“Răzvan Martin are nevoie de un apartament și nu de o garsonieră. Noi din păcate nu avem posibilitatea legală să îi oferim acest apartament în proprietate, ci doar în folosință pe o perioadă de 50 de ani sau chiar 100 de ani. Răzvan Martin trebuie să se decidă dacă alege apartamentul sau cei 100.000 de lei” a precizat primarul.

Primarul Ovidiu Crețu spune că a avut deja o discuție cu sportivul, care are două variante, fie alege să se mute în acest apartament, fie va primi din partea municipalității 100.000 de lei, drept premiu pentru performanța sa. O decizie în acest sens urmează să fie luată de sportiv în aceste zile.

Leave a comment