Răzvan Martin nu vrea apartamentul oferit de Primăria Bistrița! A ales cei 100.000 de lei

Primăria municipiului Bistrița a vrut să facă tot ce îi stă în putință pentru a îl răsplăti într-un fel pe sportivul Răzvan Martin, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Londra.

Municipalitatea a găsit două variante și l-a lăsat pe sportiv să aleagă una acestea. El a avut de ales dintre un apartament care îl primea în folosință sau suma de 100.000 de lei.

Ieri, halterofilul a vizitat apartamentul pus la dispoziția lui, apartament situat la etajul patru al unui bloc de pe strada Aleea Fântânele. Apartamantul a fost recent renovat însă, nu a fost mobilat.

După vizită a luat și o decizie. S-a hotărât că va alege suma de 100.000 de lei, motivând că își dorește să își cumpere singur o locuință în care să stea alături de familia sa.

Municipalitatea urmează acum să facă toate demersurile legale pentru ca Răzvan Martin să intre în posesia acestor bani.

Sursa foto: www.realitatea.net

Join the Conversation

1 Comment

  1. binenteles ca trebuie alesi banii . deci are 100.000 lei . eu i recomand asa: 1 varianta . i depune intr-o banca la o dobinda de 6 % si cistiga anual 6000 minus impozit pe profit 969 lei rezulta un cistig de 5040 lei . impartind la 12 luni este 420 lei adica aproximativ 100 euro. deci poate sa ia in chirie linistit u apartament , si i ramin si banii . 2 varianta putin mai curajoasa in care poate investi si pe piata de capital [asa cum fac si eu] si ar putea avea un randament anual de cel putin 15 % anual [cu anumite riscuri asumate] .3 varianta combina diverse tipuri de investitii , bancare , bursiere , dar si depozite cu prima de la stat . si 4 dar nu si ultima [mai sint dar m-am oprit doar la acestea], doar depozite cu prima de la stat . dezvolta o schema [pe 5 ani] si va avea la sfirsitul scadentei satisfactii maxime . garantat. am inceput si eu anul trecut o astfel de schema de investitii [descoperita de mine] . deja incep sa se vada roadele. orice ar face i doresc mult succes !! si in domeniul sportiv muuulte medalii. succes inca odata Razvane !!!

Leave a comment