Stelian Dolha este dispus să lase Consiliul Județean pentru un fotoliu de deputat! Vezi ce liberali vor mai candida la parlamentare

Unul dintre vicepreședinții Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, a declarat astăzi, într-o conferință de presă a organizației județene a Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud că este dispus să renunțe la acest fotoliu în favoarea unuia de deputat în Parlamentul României.

“Sunt de părere că din Parlamentul României aș putea ajuta mult mai mult județul Bistrița-Năsăud. Voi candida pe Colegiul 4 pentru că mi se potrivește foarte bine. Îmi doresc un singur mandat de deputat, pentru că trebuie să aibă loc și cei care vin în urma noastră” a precizat Dolha.

Vicepreședintele CJ BN mai spune că dacă va reuși să obțină destule voturi pentru a intra în Camera Deputaților, locul său de la CJ BN va fi preluat de un alt liberal care să îi continue proiectele pe care le-a inițiat.

Pe lângă Stelian Dolha, la alegerile parlamentare din acest an și-au mai anunțat candidatura și Dorin Dobra, care vrea un fotoliu de senator, dar și Ioan Deneș și Terente Ciui.

Leave a comment