Primăria Bistrița face din nou angajări

Municipalitatea face angajări din nou! Primăria Bistrița organizează în data de 3 octombrie 2012 concursul de ocupare a funcției de șef serviciu juridic, în cadrul compartimentului Direcția Administrație Publică Juridică.

Candidații pentru acest post trebuie să fie absolvenți de studii superioare juridice, să aibă vechime în domeniu, de minim doi ani, totodată să dețină o diplomă de master sau de studii post universitare în domeniul administrației publice și să nu dețină cazier. Dosarele de înscriere se depun la sediul primăriei, până în data de 21 septembrie 2012.

Totodată, municipalitatea mai organizează un concurs de ocupare a funcției de inspector clasa I grad asistent, la Direcția de Integrare Europeană, Serviciul Managementul proiectelor.

Concursul va avea loc în data de 3 octombrie 2012 și va consta în interviu și probă scrisă. Candidații pentru acest post trebuie să fie absolvenți de studii superioare economice, să cunoască atât limba engleză, cât și limba germană și să aibă vechime în domeniu de minim 1 an.

Doritorii își pot depune dosarele până la data de 21 septembrie, la sediul primăriei.

Join the Conversation

1 Comment

  1. Oare de ce candidatii trebuia sa detina diplomă de master sau de studii post universitare în domeniul administrației ? E prima data cand vad asa conditie… probabil ca sa fie avantajat cel ce trebuie sa castige

Leave a comment