FOTO: Vicepreședintele CJ BN, Stelian Dolha, în mijlocul localnicilor din Urmeniș și Leșu

Unul dintre vicepreședinții Consiliului Județean Bistrița !Năsăud, Stelian Dolha, a fost prezent, la finele săptămânii trecute, la manifestările derulate la Urmeniș, dar și la Festivalul „Rapsodia trișcașilor”, care a avut loc în comuna Leșu.

Mergem înainte, mergem înainte cu dumneavoastră. Urmeniș e o comună iubită de Dumnezeu. A devenit o comună prosperă, o comună de care chiar puteți să fiți mândri”, a spus vicepreședintele Stelian Dolha în fața tuturor celor prezenți la eveniment.

Vreau ca satele românești să fie populate. Vreau ca satele din acest județ să nu mai aibă case cu acel carton: DE VÂNZARE. Vreau să rămâneți ai locului pentru totdeauna. (…) De asta am acceptat această funcție la Consiliul Județean. (…) Împreună cu dumneavoastră putem să schimbăm multe. (…) E vremea oamenilor cinstiți” , le-a mai transmis Dolha locuitorilor din Urmeniș.

În comuna Leșu, vicepreședintele Consiliului Județean a fost plăcut surprins de frumusețea locurilor și de talentul oamenilor.

Când am văzut dansul celor din Sângeorz -Băi am crezut că am ajuns în Maramureș, pentru că era dans maramureșean 100%, și am zis așa: dacă noi bistrițenii am reușit să învățăm și dansul lor și să-l facem chiar mai bine, atunci, haideți, în perioada următoare, să aducem și toți turiștii de acolo aici, la Leșu.

Liberalul Stelian Dolha dorește să mențină pe toată durata mandatului o legătură strânsă și o deschidere față de oamenii din județul Bistrița !Năsăud, se arată în comunicatul remis presei.

Leave a comment