Dedeman a investit 10 milioane de euro în cel de-al 30-lea magazin, care va fi deschis la Bistrița

Dedeman, lider național în retailul materialelor de construcții și al amenajărilor interioare, va deschide, vineri, în urma unei investiții de 10 milioane de euro, un magazin la Bistrița, cel de-al 30-lea la nivel național și al patrulea inaugurat în acest an, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marți, de companie, magazinul Dedeman din Bistrița, care va fi inaugurat vineri, este situat pe strada Sigmirului nr. 20, în zona industrială a orașului, și are o suprafață de peste 12.000 de metri pătrați, încadrându-se în categoria magazinelor de suprafață medie ale rețelei.

“Valoarea investiției Dedeman din Bistrița este de 10 milioane de euro, iar deschiderea acestei noi unități vine la aproximativ două luni de la inaugurarea magazinului din Slatina. Pentru echipa noului magazin au fost recrutate 178 de persoane, care au trecut printr-un amplu program de pregătire și specializare”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, clienții vor găsi la Dedeman peste 45.000 de articole din domenii precum: materiale de bază în construcții, gresie și faianță, instalații termice, instalații sanitare, instalații electrice, mobilă, decorațiuni interioare, electrocasnice și electronice, utilaje, scule și accesorii și produse pentru grădină.

De asemenea, clienții vor mai beneficia de livrarea mărfurilor la domiciliu, soluții de finanțare, consultanță gratuită, service în garanție și postgaranție pentru centrale termice și scule electrice, proiectare băi și bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, confecționare perdele, retur produse.

Magazinul din Bistrița este cel de-al patrulea inaugurat anul acesta, după magazinele din Constanța (al doilea magazin Dedeman din județ), Râmnicu Vâlcea și Slatina.

Până în 2015, Dedeman are ca target dezvoltarea rețelei naționale până la un total de 45 de magazine, iar pentru anul în curs compania și-a propus creșterea cifrei de afaceri cu 10 la sută față de 2011, când aceasta a depășit două miliarde de lei.

Leave a comment