Școala cu greutate a început! Cinci bistrițeni au fost selectați în programul derulat de Casa Ema

Cinci persoane au fost selectatepentru a intra pe băncile Școlii cu Greutate Casa Ema, un program pilot inițiat de Casa Ema în premieră pentru orașul Bistrița cu scopul general de a promova o viață sănătoasă.

Școala cu Greutate este un proiect derulat de Casa Ema în cadrul căruia, cinci persoane care au probleme cu kilogramele vor trece, timp de 13 săptămâni, printr-o serie de proceduri oferite de centrul SPA și colaboratorii acestuia. Specialiștii Casa Ema au alcătuit un program personaliyat pentru fiecare din cei cinci, incluzând nutriție, fitness, aqua-gym, proceduri de slăbire și întreținere corporală – împachetaări în capsula SPS, vacuum, electrostimulare dar și consultații psihologice și medicale. În urma acestui program, participanții vor reuși, sub supravegherea specialiștilor, să scadă semnificativ în greutate adoptând un stil de viață sănătos, în care mișcarea și alimentația vor fi în echilibru.

Prin programul Școala cu Greutate, Casa Ema își propune să aducă pe piața serviciilor de wellness un produs complex, de durată și cu rezultate mai mult decât sigure. Prin acest program pilot, Casa Ema proimovează stilul sănătos de viață și va demonstra la final, prin rezultate, că există o șansă pentru fiecare, iar această șansă este dată însăși de existența furnizorilor de servicii intrunite și de derularea acestora sub directa îndrumare a specialiștilor. Produsul ca atare va fi lansat în curând, întregind gama de servicii oferite de Casa Ema.

Programul, care a început astăzi și se va finaliza pe 17 decembrie, se bucură de susținerea unor furnizori de top de servicii wellness din Bistrița, aflați în colaborare cu Casa Ema.

Prima etapă a campaniei a început în data de 16 august, dată la care s-au deschis înscrierile pentru Școala cu Greutate. Publicul bistrițean a reacționat pozitiv la această inițiativă existând până la data de 10 spetembrie, dată la care s-au finalizat înscrierile, 42 de candidați pentru cele cinci locuri din program. Casa Ema a selectat așadar cinci persoane – Antonia Cătană, Lăcrămioara Berințan, Alina Căpraru, Alexandra Dărăban și Adrian Pop, care vor participa la acest proiect pilot.

Join the Conversation

1 Comment

  1. Doamneeeeeeeee……grotesc!!!   adica  ceea ce nu au facut pina la virsta  asta , cineva sa i slabeasca ???  grotesc !!!   nici nu-mi vine  sa ma uit !! 

Leave a comment