26/09/2017

Gloria Bistrița întâlnește din nou Ceahlăul Piatra Neamț

Tragerea la sorţi a Cupei României 2012-2013, Şaisprezecimile de Finală a avut loc. În competiţie intră echipele cu nume grele din fotbalul românesc, şi anume Steaua, Dinamo, Rapid şi CFR CLUJ, dar şi celelalte echipe din Liga I, printre care se află şi Gloria Bistriţa.

Astfel, fotbaliştii bistriţeni îi vor înfrunta pe cei de la Ceahlăul Piatra Neamţ , în timp ce steliştii îi au ca adversari pe cei de la FCM Târgu Mureş, rapidiştii, pe cei de la Olimpia Satu-Mare, dinamoviştii, îi vor întâlni pe cei de la Voinţa Sibiu, iar CFR Cluj îi va întâlni pe cei de la ACS Berceni.

Jocurile din 16-imile de finală se desfăşoară în sistem eliminatoriu într-o singură manşă, pe terenul primului club stabilit prin tragere la sorţi. Partidele din 16-imi sunt programate pentru 26 Septembrie.

 

Comentarii

  1. frim dionise galbenu spune:

    gloria noi f c transilvania dublin avem jucatori buni ce vreau sa joace pentru voi .sa va spun ca defapt noi fc transy dublin santem un club format din bistriteni .daca doriti contactati patronul clubului galbenu http://www.frimdionise@yahoo.com .sau 00353871467305 galbenu .sau http://www.feldru2014.ro