Primii pași spre o altă față a Pădurii Schullerwald

O suprafață de aproape 340.000 de metri pătrați urmează să fie parcelați în Pădurea Schullerwald, tocmai pentru ca proiectul de modernizare a infrastructurii de agrement în acea locație să prindă contur.

Aleșii locali vor supune votului, proiectul care vizează parcelarea terenului, mâine. În cazul în care acesta va fi votat, bistrițenii vor avea parte de un parc special, amenajat în zona pădurii și asta deoarece proiectul ce vizează acest lucru va fi implementat.

„Este vorba despre un proiect de hot care prevede o modificare a parcelării terenului din Pădurea Schulleward. Proiectul cu finanțare europeană vizează modernizarea și extinderea infrastructurii. Vor fi o serie de amenajări specifice acestui tip de activitate. Facilitățile vor fi de o amploare mult mai mare” a declarat Mihai Ruști, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița.

Dacă proiectul de parcelare a terenului din pădure va trece de votul consilierilor, municipalitatea va trece la implementarea celuilalt proiect privind “Modernizarea și extinderea infrastructurii turistice, de agrement și a utilităților conexe în municipiul Bistrița ! Pădurea Schulerwald”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2007-2013, susțin reprezentanții primăriei Bistrița.

Bistrițenii par încântați la auzul veștii că în viitor vor putea avea parte de un parc special amenajat pentru petrecerea timpului liber.

Aleșii locali vor supune mâine votului proiectul care vizează parcelarea unor terenuri proprietatea municipiului Bistrița pentru realizarea proiectului „Modernizarea și extinderea infrastructurii turistice și de agrement și a utilităților conexe în municipiul Bistrița ! Pădurea Schullerwald, care are o valoare de de peste 631.000 de lei și presupune amenajarea unui teren de skateboard, o scenă, un punct de colectare deșeuri, un punct de prim ajutor, și parcare.

Leave a comment