Tinerii cu vârste între 14 și 35 de ani pot participa la cursuri de inițiere în afaceri

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bistrița-Năsăud în parteneriat cu Asociația Impact Bistrița desfășoară proiectul ,,Tânăr înteprinzător”, proiect adresat tinerilor cu vârstă cuprinsă între 14 și 35 de ani, dornici să creeze, să inoveze, care sunt pregătiți să desfășoare muncă de excepție și care doresc să-și ia soarta în propiile mâini.

DJST  BN prin proiectul propus vine în sprijinul lor printr-un curs de două module a câte două ore, unde se vor prezenta atât oportunitățile cât și riscurile începerii unei afaceri (personalitatea întreprinzătorului, formalitățile necesare înființării unei firme, plan de afaceri, elemente de legislație fiscală, surse de finanțare, tehnici de marketing).

Înscrierile au debutat astăzi și se vor încheia pe data de 8 noiembrie. Înscrierile se vor face pe baza unui CV și a unei scrisori de intenție care vor fi depuse de aplicant la sediul DJST BN din strada Parcului, numărul 1.

În scrisoarea de intenție se va motiva dorința de participare la acest curs, se vor specifica argumentele care îi recomandă pe cei interesați să participe la acest curs și se va prezenta pe scurt o idee de afaceri.

Selecția și anunțarea câștigătorilor va avea loc în data de 12 noiembrie, iar în perioada 13 – 15 noiembrie se vor desfășura cele două module ale cursului.

Sursa foto: www.incont.ro

Leave a comment