Fostul prefect Cristian Florian vrea să devină deputat

Apar noi candidați pe listele celor de la Partidul Democrat-Liberal Bistrița-Năsăud pentru alegerile parlamentare programate a se desfășura pe data de 9 decembrie.

Cu toate că în urma ședinței Delegației Permanente a partidului erau vehiculate șase nume de candidați pentru un fotoliu de deputat, acum a mai fost depusă o candidatură.

Fostul prefect al județului Bistrița-Năsăud, Cristian Florian, și-a manifestat intenția de a candida pentru o funcție de deputat. El și-a depus candidatura pentru acest post astăzi și intenționează să candideze pe Colegiul IV, unde intenționează să candideze și Liviu Rusu și Monica Săsărman.

La Camera Deputaților, există așadar șapte democrat-liberali care intenționează să candideze pe cele patru colegii.  Astfel, Colegiul I! Alin Seserman și Ioan Nelu Botiș, Colegiul II ! Vasile Marc, Colegiul III ! Ioan Oltean, iar Colegiul IV ! Liviu Rusu, Monica Săsărman și Cristian Florian.

La Senat, există două nume - Eugen Curteanu care ar intra în cursă pe colegiile I și IV și Vasile Borș  – pe colegiile II și III.

Join the Conversation

5 Comments

  1. Pe mine chiar si doar intentia anuntata a acestui fanfaron ma jigneste! Pe cred ca nu il voteaza nici macar vecinii de strada …

  2. Ii un baiat tanar Florian, m-as bucura sa vedem ca PDL  iese la rampa cu un om care 4 ani si-a facut treaba ca prefect si nu a facut prostii!

  3. Nu cred ca va reusi sa obtina acel fotoliu, deoarece ultima data cand l-am vazut era la un club de fitze  retras intr-un separeu.Dansul se chinuia rau sa “agatze “o pustoaica, nu cred ca avea mai mult de 16 ani.
    Adevarul este ca masina de CD conduce.Oare USL-isti/ ANAF nu se sesizeaza in privinta autovehicolului pe care il conduce?Eu tin cu PDL-ul dar asta si inca vreo doi ma dezgusta.

Leave a comment