UPDATE: FOTO: O femeie însărcinată a fost rănită într-un accident rutier

În urmă cu puțin timp, un apel sosit la numărul unic de urgențe 112 anunța producerea unui accident rutier în municipiul Bistrița, la intersecția dintre strada Lucian Blaga și drumul de centură.

În accident a fost implicată o mașină marca Renault care tracta o remorcă și un TIR înmatriculat în Polonia.

Din primele informații se pare că vinovat de producerea accidentului este șoferul mașinii Renault care a intrat pe contrasens și a colizionat cu TIR-ul care circula regulamentar. Polițiștii bistrițeni efectuează cercetări pentru a stabili cauzele exacte ale producerii accidentului.

În urma imactului dintre cele două mașini, o femeie însărcinată a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-a lovit în zona capului.

De asemenea, la fața locului se află un echipaj de pompieri care a curățat carosabilul.

Circulația în zonă se desfășoară pe un singur sens, fiind dirijată de polițiști din cadrul Biroului Rutier.

ACTUALIZARE

Inspectoratul Județean de PolițieBistrița-Năsăud spune că “pe drumul de centură, la intersecția cu DN 17 C, din Bistrița, C. Vasile de 26 ani din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia Logan, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului marca Renault condus de un bărbat de 26 ani din orașul Sângeorz-Băi, care înîncercarea de a-l evita, a pătruns pe contrasens și s-a colizionat frontal cu autotrenul marca MAN. În urma accidentului au rezultat rănirea ușoară a pasagerei din cel de-al doilea autoturism și avarii materiale”.

Leave a comment