20/09/2017

UPDATE: FOTO: O femeie însărcinată a fost rănită într-un accident rutier

În urmă cu puţin timp, un apel sosit la numărul unic de urgenţe 112 anunţa producerea unui accident rutier în municipiul Bistriţa, la intersecţia dintre strada Lucian Blaga şi drumul de centură.

În accident a fost implicată o maşină marca Renault care tracta o remorcă şi un TIR înmatriculat în Polonia.

Din primele informaţii se pare că vinovat de producerea accidentului este şoferul maşinii Renault care a intrat pe contrasens şi a colizionat cu TIR-ul care circula regulamentar. Poliţiştii bistriţeni efectuează cercetări pentru a stabili cauzele exacte ale producerii accidentului.

În urma imactului dintre cele două maşini, o femeie însărcinată a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-a lovit în zona capului.

De asemenea, la faţa locului se află un echipaj de pompieri care a curăţat carosabilul.

Circulaţia în zonă se desfăşoară pe un singur sens, fiind dirijată de poliţişti din cadrul Biroului Rutier.

ACTUALIZARE

Inspectoratul Judeţean de PoliţieBistriţa-Năsăud spune că “pe drumul de centură, la intersecţia cu DN 17 C, din Bistrița, C. Vasile de 26 ani din Bistriţa, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia Logan, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului marca Renault condus de un bărbat de 26 ani din oraşul Sângeorz-Băi, care înîncercarea de a-l evita, a pătruns pe contrasens şi s-a colizionat frontal cu autotrenul marca MAN. În urma accidentului au rezultat rănirea uşoară a pasagerei din cel de-al doilea autoturism și avarii materiale”.