26/09/2017

Răzvan Martin va primi în final banii de la Primăria Bistrița

Sportivul bistrițean Răzvan Martin va primi în cele din urmă banii bine meritați și promiși de Primăria Bistrița.

După ce a câștigat medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Londra, halterofilul a fost recompensat din mai multe părți. Până și Primăria Bistrița s-a gândit să îi mulțumească sportivului pentru eforturile sale oferindu-i acestuia două posibilități. Fie accepta un apartament situat pe strada Aleea Fântânele din municipiu, fie primește suma de 100.000 de lei.

Răzvan Martin a ales cei 100.000 de lei, iar astăzi municipalitatea a schimbat hotărârea de Consiliul Local astfel încât sportivul să poată intra în posesia banilor.

Primăria municipiului Bistriţa susţine activitatea sportivă din municipiu prin programe bine direcţionate menite a facilita obţinerea de performanţe.

Bistriţa are sportivi care au reuşit, de-a lungul timpului, performanţe care i-au situat în ierarhia celor mai mari sportivi ai lumii. Este cunoscut faptul că performanţa în sport se obţine printr-un program de pregătire intens, consecvenţă, multă muncă şi renunţări iar susţinerea financiară din partea autorităţilor este esenţială pentru obţinerea unor rezultate notabile.

Printr-o hotărâre a Consiliului Local a fost aprobată premierea antrenorului Mugur Saranciuc şi a celor 5 sportivi care au reprezentat România la ediţia din 2012 a Jocurilor Olimpice la disciplinele: haltere (Răzvan Martin, Gabriel Sâncrăian), tenis de masă (Adrian Crişan) şi gimnastică (Marius Berbecar, Cristian Băţagă).

Sursa foto: www.realitatea.net