18/08/2017

Lectura este pentru minte ceea ce antrenamentul este pentru trup

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud desfăşoară proiectul ,,Lectura este pentru minte ceea ce antrenamentul este pentru trup”, proiect adresat tinerilor cu vârstă cuprinsă între 14 şi 35 de ani.

DJST BN prin acest proiect îşi propune realizarea unei campanii de promovare a cititului în rândul tinerilor cu precădere a literaturii sportive compusă din cărţi şi reviste cu conţinut din diferite sporturi practicate în judeţ, ţară şi în lume.

Prin lecturarea acestui fond de carte ne dorim ca cititorii să intre în contact cu foşti mari sportivi precum şi actuali, făcându-se cunoscute atât  viaţa  cât şi rezultatele sportive ale acestora, urmărindu-se astfel dezvoltarea dragostei faţă de practicarea sportului.

De asemenea, dorim ca tinerii participanţi să-şi descopere o  posibilă înclinaţie înspre un sport sau altul, devenind şi ei la rândul lor din cititori sportivi de performanţă.

În acest sens, beneficiind de o bibliotecă şi un fond documentar de cultură sportivă în cadrul DJST BN, invităm în zilele de 09.10.2012 şi 17.10.2012 în incinta Sălii Polivalente str.Vasile Conta nr.1, etaj I începând cu orele 14.30  pe toţi cei interesaţi şi curioşi în a pătrunde în mirifica lume a sportului.

Coordonatori proiect, Prof. Vasile Jimboreanu şi inspector  Daria Gavrilas-Vasilichi