VIDEO: Doi bistrițeni suspecți de trafic de droguri de risc, reținuți de polițiști

Două persoane din Bistrița suspectate de trafic de droguri au fost reținute, după ce polițiștii au constatat, în urma unor percheziții, că acestea cultivau cannabis în grădină sau în ghivece, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Poliția Județeană Bistrița-Năsăud, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate au făcut, marți, percheziții la locuințele a două persoane suspectate că au cultivat droguri de risc.

Cele două persoane, una de 31 de ani și alta de 29 de ani, ambele din Bistrița, sunt suspectate că au cultivat cannabis în grădină, respectiv în ghivece în locuință.

În urma perchezițiilor, au fost găsite și ridicate pentru cercetări 16 plante de cannabis, cu înălțimi cuprinse între 0,50-1,20 metri, având aproximativ 650 de grame substanță vegetală de culoare verde, 60 de grame de cannabis, 15 grame de semințe de cannabis, instrumente și ustensile folosite în activitatea infracțională pentru mărunțirea, cântărirea și ambalarea drogurilor, se arată în comunicat.

Ca urmare, șase persoane au fost duse la sediul Poliției Bistrița-Năsăud pentru audieri.

Ulterior, procurorii DIICOT au dispus reținerea pentru 24 de ore a doi suspecți, pentru trafic de droguri de risc, deținere de droguri de risc pentru consum propriu și punere la dispoziție a locuinței în vederea consumului.

De asemenea, potrivit sursei citate, până în prezent au fost identificați patru consumatori de droguri, cu vârste cuprinse între 18 și 29 de ani, care își procurau droguri de risc de la cei doi.

Cei doi suspecți vor fi prezentați Tribunalului Bistrița-Năsăud cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Join the Conversation

1 Comment

  1. Dragi  politisti…………….de  cind  canabisul  este  drog de mare risc. mai reflectati !!!

Leave a comment