Cei doi tineri suspectați de trafic de droguri de risc au fost arestați

Cele două persoane din Bistrița suspectate de trafic de droguri au fost arestate ieri, după ce polițiștii au constatat, în urma unor percheziții, că acestea cultivau cannabis în grădină sau în ghivece.

Suspecții, unul de 31 de ani și altul de 29 de ani, ambii din Bistrița, au fost prezentați instanței cu propunerea de arestare preventivă iar magistrații au admis această cerere a procurorilor. Astfel, cei doi tineri au primit mandate de arestare pentru 29 de zile.

În urma perchezițiilor, au fost găsite și ridicate pentru cercetări 16 plante de cannabis, cu înălțimi cuprinse între 0,50-1,20 metri, având aproximativ 650 de grame substanță vegetală de culoare verde, 60 de grame de cannabis, 15 grame de semințe de cannabis, instrumente și ustensile folosite în activitatea infracțională pentru mărunțirea, cântărirea și ambalarea drogurilor, se arată în comunicat.

De asemenea, până în prezent au fost identificați patru consumatori de droguri, cu vârste cuprinse între 18 și 29 de ani, care își procurau droguri de risc de la cei doi.

Citește și VIDEO: Doi bistrițeni suspecți de trafic de droguri de risc, reținuți de polițiști

Leave a comment