Alina Hetrea, consiliera de imagine a președintelui CJ BN, Radu Moldovan, își sărbătorește astăzi ziua de naștere

Alina Hetrea, consiliera de imagine a președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, își sărbătorește astăzi ziua de naștere.

Alina a absolvit Facultatea de Administrație Publică din cadrul Babeș ! Bolyai și este licențiată în Științe Politice și Administrative. A început un master internațional în „Public Management” în colaborare cu Universitatea din Michigan, dar nu l-a finalizat, deocamdată. Mai are un master  în „Managementul Calității” la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj.

După absolvirea facultății, Alina Hetrea s-a angajat la APIA prin concurs unde a activat vreme de cinci ani, perioadă în care a deținut și catedra de Administrație Publică și a lucrat aproape de studenți vreme de un an. Programul infernal a făcut-o să renunțe la catedră. Până la ora 16 muncea la APIA, iar seara preda ore la extensia Babeș-Bolyai. Ca și asistent universitar, Alina zice că și-a retrăit anii de studenție și a avut o relație specială cu studenții.

Acum ea este consiliera de imagine a lui Radu Moldovan și astăzi se află la ceas aniversar, împlinind frumoasa vârstă de 30 de ani.

Pe această cale redacția Bistrița Online îi urează “La mulți ani!”.

Mai multe despre Alina Hetrea puteți citi într-un interviu pe care tânăra l-a acordat publicației noastre.

Sursa foto: www.facebook.com

Leave a comment