Stelian Dolha: Am cerut firmei care reabilitează drumul de la Leșu să dărâme un pod și să îl reconstruiască!

Vicepreședintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, a declarat astăzi, într-o conferință de presă că își dorește să promoveze turismul în județul nostru.

“Mă voi axa pe două mai capitole – turism și agricultură. Vreau să dezvolt turismul în zona localităților  Măgura Ilvei, Poiana Ilvei și Leșu. Acum nu există niciun turist acolo. Însă, sunt zone în care putem face foarte multe. Acolo se pot realiza și pârtii de schi și piste pentru bicicliști. Însă, cu toate acestea, prioritatea noastră este aceea de a moderniza drumul care leagă localitatea Leșu de restul județului” a precizat Dolha.

Acesta a mai comentat și activitatea unei firme care deja efectuează lucrări în acea zonă, fiind vorba despre o firmă din Abrud.

“I-am dat un ultimatul acestei firme care efectuează lucrările. Dacă în două luni de zile nu le va finaliza va pierde acest contract care oricum expiră și noi nu îl vom mai prelungi” a mai precizat președintele CJ BN.

Mai mult, acea firmă trebuie să dărâme un pod pe care l-a construit la intrare în localitatea Leșu, pentru că podul nu a fost construit la dimensiunile din proiect. Acum, acel pod va trebui dărâmat și reconstruit.

La capitolul agricultură, Dolha vrea să construiască depozite agro-alimentare în tot județul.

Leave a comment