Patru persoane au ajuns la spital după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit

Patru persoane au fost transportate, duminică după-amiază, la Spitalul Județean de Urgență din Bistrița, în urma unui accident produs pe DN 17, la Crainimăt, după ce mașinile în care erau s-au ciocnit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Dispecerul de serviciu de la Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud a declarat corespondentului MEDIAFAX că accidentul s-a petrecut în jurul orei 16.00, pe DN 17, la Crainimăt.

“Două mașini, un Volkswagen Passat înmatriculat în Bistrița-Năsăud și un Audi înmatriculat în Bulgaria s-au ciocnit, iar una dintre mașini a ajuns în decor. Nu știm de ce s-au tamponat, se face acum o anchetă. Patru persoane au ajuns la spital cu diverse traumatisme. În cele două mașini erau în total șapte oameni”, a declarat sursa citată.

Potrivit Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, cei patru răniți, care au suferit diverse traumatisme, au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență din Bistrița.

DN 17 face legătura între Transilvania și Moldova prin Pasul Tihuța.

 

Join the Conversation

1 Comment

  1. ma azi ai simbata care duminica ?bravo stiri de o saptamina ..si ce are de a face CRANIMATUL cu PASUL TIHUTA ?vezi ca sint mai multe DN 17  pune care o fost  B   C .

Leave a comment