PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea marți și miercuri

Vremea va fi în continuare deosebit de caldă pentru începutul lunii octombrie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile vestice, unde local va ploua, dar și în sud-estul teritoriului, unde ploile vor fi posibile pe suprafețe mici. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul și în estul țării, Informează Administrația Națională de Meteorologie, citat de Mediafax.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 32 de grade, iar cele minime vor fi de la 8…9 grade în depresiuni până la 19…20 de grade pe litoral. În orele dimineții vor fi condiții de ceață în sud-est.

LA BUCUREȘTI

Vremea va fi deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

MIERCURI

Valorile de temperatură vor marca o scădere față de ziua precedentă în aproape toată țara, dar în special în regiunile intracarpatice, astfel că cele maxime se vor încadra între 20 și 28 de grade. Cerul va prezenta înnorări temporare; ziua va ploua local în vestul, centrul și nordul teritoriului, cu precădere la munte, iar în restul zonelor ploile se vor semnala pe spații retrânse, mai ales noaptea. Izolat vor fi posibile descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 9 și 19 grade.

Leave a comment