Stelian Dolha, alături de persoanele vârstnice din comuna Mărișelu

Vicepreședintele PNL Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, a participat în comuna Mărișelu la sărbătorirea Zilei Vârstnicilor. Aici, alături de primarul Toma Someșan și preotul satului, Stelian Dolha a dialogat cu cei 50 de pensionari invitați să ia parte la această manifestare.

În discursul ținut în fața gazdelor, vicepreședintele PNL Bistrița-Năsăud a arătat că societatea românească este obligată să sprijine toate persoanele vârstnice, indiferent din ce mediu social provin acestea.

„De la bătrâni am învățat respectul,bunătatea și răbdarea. Vreau să o spun răspicat că o țară fără bătrâni e o țară fără istorie”a declarat Stelian Dolha.

O altă dimensiune a vizitei lui Stelian Dolha în comuna Mărișelu a fost cea a discuțiilor purtate cu veteranii de război din această comună asupra perfomanțelor economice din perioada interbelică. Vicepreședintele PNL Bistrița-Năsăud a lăudat gândirea pragmatică a guvernelor din perioada istorică respectivă și a subliniat faptul că după alegerile din 9 decembrie, principalul obiectiv al Guvernării USL trebuie să fie relansarea economică.

Trebuie remarcat faptul că toate persoanele participante la Ziua Vârstnicului din comuna Mărișelu aveau peste 85 de ani, decanul de vârstă având 94 de ani.

Leave a comment