Candidatura surpriza la Camera Deputatilor. Vezi cine candideaza!

Asociatia Romilor Ardeleni sustine candidatura Ancai Carcu la Camera Deputatilor, pentru alegerile legislative din 2012.

Ea urmeaza sa candideze pentru Colegiul III, cunoscut drept fieful unuia dintre cei mai experimentati politicieni bistriteni, deputatul Ioan Oltean.

Mai multe despre oferta electorala a candidatei in emisiunea Azi in Bistrita, difuzata de postul de televiziune TV Bistrita luni, 08 10 2012, ora 17:40.

 

Viluta Mihaiela Bratfalean


Join the Conversation

2 Comments

  1. Pai daca mai candideaza si madame Carcu la parlamentare pe bune se duce Romania pe apa sambetei….

  2. Draga Anca Carcu.Peremista lui Vadim :)) Te rog frumos sa imi masori vorbele ca dupa cum se observa foarte bine se vede cine esti fara sa mai comentez.Imi pare bine ca imi ti evidenta BAC-ului,dar sincer iti spun am cazut doar la Biologie si vreau sa iti demonstrez tie si tuturor ca la anul o sa iau 10 ca ma duce mintea nu ca pe altii,vor sa aiba job inalt si minte zero cu bara de lemn :)) Baga bine la cap,niciodata neam de neam nu sa fiti si o sa aveti tot ceea ce am eu.Cu invidia nu rezolvi nimic.O sa te faci de circ oriunde mergi ,si … nu o sa iti mai mearga ca o sa imbatranesti si o sa fie vai de capul tau…..Eu macar am 12 clase terminate,am o meserie de Stilyst ,am o ferma de porci,compun poezii si fabule….nu umblu ca tine o descreierata pe la emisiuni tv !!! Ba te mai ti si mare doamna, e vai de capul vostru si cand iesiti din casa parca cine stie cine va credeti !!! Vrei televiziune,dute draga si da la jurnalism ,crezi ca o sa imi mai mearga mult asa? Eu inca nu am ajuns ca tine sa am secretar/a sa imi scrie ,asa ca stai linistita ca in privinta aceasta BAC-ul o sa il am cu brio la anul !!! SA DEA DUMNEZEU SA ITI DEA MINTE,TIE SI FAMILIEI TALE …CA NU AVETI !!! CU DRAG,AL TAU VECIN BRICI ALBERT !!!

Leave a comment